El web no està optimitzat per IExplorer, és millor utilitzar Mozilla Firefox o Chrome

Les piscines són un entorn fresc, familiar, esportiu i lúdic, i són un regal d’estiu. La situació derivada de la pandèmia de Covid-19 que tenim enguany ens obliga a replantejar el servei de les piscines municipals. En aquest comunicat us informem de les condicions de funcionament de les piscines per aquesta temporada de bany. Condicions que poden variar depenent dels criteris i normatives establertes per la Generalitat de Catalunya.

1r. Les instal·lacions estaran obertes des de l’1 de juliol fins al 13 de setembre.
L’horari del mes de juliol serà de les 10.30 h a les 21.00 h entre setmana i de 10.30  a les 20.00 h el cap de setmana. Durant els mesos d’agost i de setembre, l’horari serà de les 10.30 h a les 20.00 h de dilluns a diumenge.


2n. Dins del recinte hi podrà haver com a màxim 100 persones simultàniament les quals hauran de garantir la distància mínima interpersonal de seguretat de 2 metres entre elles (sempre que no siguin del mateix nucli familiar).


3r. La dutxa prèvia al banyar-se a la piscina continuarà sent obligatòria. 

Les dutxes exteriors es desinfectaran tres cops al dia.


4t. Els vestidors estaran tancats i estarà prohibit accedir-hi. Les dutxes interiors tampoc es podran usar. Cal accedir i marxar de la piscina amb la roba de bany.


5è. Els lavabos estaran operatius i es desinfectaran tres cops al dia. 


6è. L’abonament o l’entrada diària s’ha de treure a través del sistema de reserves establert. El sistema de reserves és accessible al web www.emplauelpalau.cat o l’aplicació mòbil Tankuam disponible per Android i iOS. Per utilitzar-lo cal registrar-se prèviament a la web www.emplauelpalau.cat. Trobareu un tutorial pas a pas de com treure un abonament  a https://emplauelpalau.cat/contractarunabonament o com fer una reserva a https://emplauelpalau.cat/comferunareserva.


7è. Serà obligatori haver fet reserva prèvia per poder accedir al recinte de les piscines. Podeu fer la reserva mitjançant el sistema de reserves habilitat. Complementàriament, les persones sense dispositiu mòbil podran fer les seves reserves trucant a l’ajuntament de 8:00 a 15:00, o presencialment a les oficines en el mateix horari. L’accés al recinte comptarà amb un lector que permetrà l’entrada a qui hagi fet la reserva prèviament, mostrant un codi QR des de l’aplicació mòbil o una targeta per qui no disposi de terminal mòbil.


8è. Estarà vigent un règim sancionador que permetrà vetar l’entrada a les instal·lacions d’aquelles persones que, de manera reiterada, incompleixin les normes de seguretat establertes a les piscines municipals o no consumeixin les reserves realitzades.


9è. La utilització de les piscines municipals serà en diversos torns de bany per poder garantir l’accés del major nombre d’usuaris possible. Les franges horàries podran variar si ho fa la normativa de la Generalitat, o en funció de la demanda del servei.


De dilluns a diumenge:

 • De 10.30 a 12.00 - Torn exclusiu per la gent gran (nascudes l'any 1955 o abans)
 • De 12.00 a 16.00 - Bany lliure per a totes les edats (incloent-hi gent gran).
 • De 16.00 a 18.00 - Bany lliure per a totes les edats (incloent-hi gent gran)
 • De 18.00 a 20.00 - Bany lliure per a totes les edats (incloent-hi gent gran)
 • De 20.00 a 21.00 - Cursos de natació (només de dilluns a divendres, durant el mes de juliol). 

Notes a tenir en compte:

 • A la franja de 12:00 a 16:00 s’habilitaran alguns carrils per a nedadors.
 • El sistema de reserves permetrà tenir només una reserva activa (pendent de consumir). Un cop dins del recinte o consumida la reserva es podrà fer una reserva per una altra franja horària (sigui consecutiva o no). 
 • No es podrà accedir al recinte abans de l’hora reservada.
 • 5-10 minuts abans de la finalització de l’hora s’ha d’estar preparat per deixar el recinte quan així ho indiqui el personal socorrista.
 • La sortida es farà per la porta degudament habilitada.

10è. Les quotes dels abonaments per a aquesta temporada són:

 • Nascuts 2017 o posterior: gratuït(*)
 • General (nascuts entre 1956 i 2016): 27 € 
 • Nascuts 1955 o abans: 20 €(*)

(*)Les persones que ja han complert 3 anys aquest 2020, i les nascudes el 1955 que encara no han complert els 65 anys, poden passar per les oficines de l’ajuntament on se’ls retornarà la part corresponent de l’abonament. Ja que el sistema de reserves té en compte la data de naixement en el moment d’adquirir l’abonament. Cal presentar DNI o llibre de família a l’ajuntament per acreditar l’any de naixement.

11è. Es pot accedir sense abonament amb entrada diària personal, que té un preu de 6€. L’entrada s’ha d’adquirir a través del mateix sistema de reserves que l’abonament (web o aplicació). 


12è. El servei de bar segueix vigent i respectarà en tot moment les mesures de seguretat, distàncies, neteja i precaució establertes per les autoritats sanitàries en el sector de la restauració. Durant l’horari de piscines (10.30 h a 20.00 h) només podran accedir a la terrassa interior les persones que tinguin l’abonament/entrada de les piscines.

 

Atentament, 


Francesc Balcells i Teixidó

Alcalde del Palau d’Anglesola

Per obtenir informació de la web, utilitzem cookies de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes la utilització.  [ més Informació ]